DISKRIMINAČNÍ PROHLÁŠENÍ PREZIDENTA A ŠPINAVÁ POLITIKA VÝKONNÉHO VÝBORU ČSS !

Napsal Fanda Mourek na střel. portálu dne 15.7.2011 v 9:17 hod.

Reaguji na tento článek, který byl zveřejněn na webových stránkách střeleckého portálu, týká se mé osoby, čtěte ?!

Parádní výkon předvedl v Plzni také Václav Bečvář ze Zábřehu na Moravě v libovolné malorážce 60 ran v leže, kde výkonem 599 bodů v základním závodě zůstal pouhý bod za absolutním maximem. „Bečvář umí dlouhodobě doma nastřílet vysoký výsledek. V prvním závodě měl o jeden bod méně nastřílel Petr Šmol z Dukly Plzeň, což je jeden z nominovaných do Bělehradu. Bečvář se do té nominace nedostal, jednak už má určitý věk (Bečvář je roč. nar. 1957, pozn. aut.) a s tím je spojen také úbytek psychických sil, který se projevuje hlavně v těch těžkých závodech, ale toto bylo především rozhodnutí reprezentačního trenéra,“ uvedl ing. Petr Baroch, současný vedoucí střediska resortu Ministerstva vnitra - hmhm prezident Českého střeleckého svazu, výkonný člen Českého olympijského výboru a další, jak všichni víme, tímto porušuje zákon o střetu zájmů ! Rozhodně to vypovídá o porušování zákona na dalších postech Českého střeleckého svazu !

...toť vyzitka bafuňáře, který se za své sportovní kariéry nedostal dál než na Mistrovství republiky ! Ale o to zřejmě nejde, za své sportovní kariéry jsem zažil spoustu podrazů ze strany vedení ČSS a taktéž ze strany trenérů, kteří rozhodovali na základě zájmů ve prospěch řídicích resortů, tento je jeden z mnohých,.. Přesto a právě proto se dá říci, že tihle neumětelové už nedokáží nic než špinit jiné, na úkor svých zájmů a peněženek !!! Pán ing. Baroch mě nikdy nepřesvědčil, že by rozuměl do detailu sportovní střelbě v puškových disciplínách a tím i o psychice jednotlivých střelců a jejich výkonnostnímu růstu a perspektivě jedince a dané problematice !

...s mojí případnou nominací je to jinak, než by se komukoliv zdálo,.. Tři týdny před světovým pohárem v Mnichově jsem oslovil svého věrného sponzora, který mi nabídl finanční částku která by pokryla účast na Světovém poháru v Mnichově a tak jsem kontaktoval státního trenéra p. Šaňáka s možností odstřílet závod Světovém poháru MQS - (což znamená - mimo závod), zaslal jsem panu Šaňákovi několik SMS, zda by šlo, aby mě na základě výsledků v letošní sezóně nominovat na Světový pohár. Nic netušíc, že Tomáš Jeřábek jde na opakovanou operaci páteře. Bylo mi až po těchto výzvách oznámeno, že už za dva týdny budu startovat na Světovém Poháru v Mnichově a to o místo na OH za Tomáše Jeřábka ! Nastřelil jsem si střelivo z přídělu ČSS, který mi bylo přiděleno státním trenérem p. Šaňákem. Bylo mi úvodem řečeno, že pokud budu na tomto závodě z našich nejlepší, tak mě nominace na ME nemine ! Po závodě SP Mnichov mi bylo p. Šaňákem oznámeno, že jsem ho nepřesvědčil, že oddálí nominaci na ME do Bělehradě z původního termínu 27.7. na 2.8., a že po dosažení výsledku na III. kole KZR dne 2.8.2011 se rozhodne ! Tento závod jsem s převahou vyhrál, po závodě přišel šok, bylo mi oznámeno panem Šaňákem, že nominace byla uzavřená ještě před touto soutěží,.. Z pohledu sportovce, který za své sportovní kariéry zažil mnoho podrazů ze strany vedení ČSS a resortů MV a MO, to není jenom křivda, ale špinavý obraz a nadřazenost lidí, kteří rozhodují o stavu našeho sportovního odvětví,... Na základě této špinavé politky jsem se koncem roku rozhodl a to nevratně, aby Český střelecký svaz odstranil ze svých webových stránek mé jméno a to pro vždy, nepřeji si aby bylo publikováno mé jméno !!!

Náhledy fotografií ze složky KZR Plzeň 2011

Z DALŠÍCH WEBŮ